No Cure No Pay Incassobureau Nijmegen

No Cure No Pay           Geen abonnement afsluiten           Gratis herinnering           Gerechtelijke incasso

Incasso no cure no pay in Nijmegen?

    No Cure No Pay incasso houdt in dat u geen kosten verschuldigd bent in de buitengerechtelijke fase. 

No cure no pay incasso 1
U heeft via Google gezocht naar een incassobureau in Nijmegen. U bent bij het LBGIB terecht gekomen omdat wij onze diensten aanbieden in Nijmegen op basis van No Cure No Pay. Bij een incasso op basis van No Cure No Pay betaalt uw debiteur de incassokosten.

Op het moment dat uw debiteur in verzuim is mogen er bij de oorspronkelijke vordering kosten voor incasso worden bijgeteld.

Risicoloos incasseren: Incasso No Cure No Pay

Wij brengen in de buitengerechtelijke fase nooit kosten bij u in rekening. Vooraf weet u dus dat u geen kosten heeft. In de meeste gevallen wordt er in de buitengerechtelijke incassofase door de debiteur betaald door onze strakke werkwijze. Wij sluiten na die incassoprocedure het dossier zonder dat wij kosten voor incasso aan u doorberekenen. U bent verzekerd van een kosteloze incassoprocedure met een snel resultaat.Direct No Cure No Pay Incasso's indienen

No cure no pay incasso oplossingen

U heeft al tijd en geld geïnvesteerd in een niet-betalende klant; dat is al vervelend genoeg. U wilt daarom niet nog eens geconfronteerd worden met kosten voor incasso. U heeft daarnaast ook niet de behoefte om nog meer tijd verspillen met het voeren van een incassoprocedure. Om beide redenen kiest u ervoor om bij ons No Cure No Pay incasso's in te dienen.

Alle ingediende incasso's worden door ons gecontroleerd en indien mogelijk dezelfde dag door ons verstuurd op basis van incasso No Cure No Pay. Met deze methode winnen wij tijd; door een goede controle vooraf uit te voeren. Deze controle vindt meestal plaats door een jurist die ook uw dossier monitort.

Ook in Nijmegen staat het LBGIB voor u klaar

Nijmegen is gelegen in de provincie Gelderland. Vlakbij Nijmegen ligt Oosterhout, Weurt en Wijchen. Nijmegen heeft 176.044 inwoners (Bron: CBS). In Nijmegen is ook een en ander te doen. Zo is er het blinde museum MuZIEum te vinden. In dit museum speelt zich voornamelijk alles op de tast en gehoor af. Dit is weer een geheel andere belevenis dan de standaard musea. 

In Nijmegen worden tal van moderne uitstapjes georganiseerd. Je kunt op de site van DoeNijmegen.nl een bezoek plannen aan één van de Escape rooms, maar je kunt er ook je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest plannen. Eén van de meeste bekende activiteiten is de Nijmeegse Vierdaagse, de echte bikkels kunnen de maximale afstand van 50 kilometer te voet af leggen. Na de uitputtende voettocht van de Nijmeegse Vierdaagse kun je bij Hands on Wellness terecht voor een heerlijke voetmassage.

Met de economie van Nijmegen is het goed gesteld. Bij meer dan 13.700 bedrijven of instellingen zijn meer dan 98.000 personen werkzaam (bron: Nijmegen.nl). Belangrijke en bekende bedrijven in Nijmegen zijn het Amerikaanse Macom (chipfabrikant), het Heinz innovatiecentrum (HIC) en NXP.

Naast bedrijven heeft Nijmegen ook zijn eigen universiteit; de Radboud universiteit (RU). Op deze bekende universiteit studeren jaarlijks meer dan 20.000 studenten. 

Contact met het LBGIB over incasso No Cure No Pay 

Heeft u nog vragen over incasso No Cure No Pay? U kunt altijd contact met ons opnemen over gratis incasso advies of over onze werkwijze op basis van incasso no cure no pay. Het LBGIB is uw vaste partner voor al uw incassozaken. Bel ons op 085 - 060 58 48

Zoekt u een deurwaarder Den Haag; deurwaarder Amsterdam of een deurwaarder Rotterdam? Ook daarvoor kunt u bij het LBGIB terecht.


No cure no pay incasso's indienen