No Cure No Pay Incassobureau Groningen

No Cure No Pay           Geen abonnement afsluiten           Gratis herinnering           Gerechtelijke incasso

Incasso no cure no pay in Groningen?

    No Cure No Pay incasso houdt in dat u geen kosten verschuldigd bent in de buitengerechtelijke fase. 

No cure no pay incasso 1
U heeft via Google gezocht naar een incassobureau in Groningen. U bent bij het LBGIB terecht gekomen omdat wij onze diensten aanbieden in Groningen op basis van No Cure No Pay. Bij een incasso op basis van No Cure No Pay betaalt uw debiteur de incassokosten.

Op het moment dat uw debiteur in verzuim is mogen er bij de oorspronkelijke vordering kosten voor incasso worden bijgeteld.

Risicoloos incasseren: Incasso No Cure No Pay

Wij brengen in de buitengerechtelijke fase nooit kosten bij u in rekening. Vooraf weet u dus dat u geen kosten heeft. In de meeste gevallen wordt er in de buitengerechtelijke incassofase door de debiteur betaald door onze strakke werkwijze. Wij sluiten na die incassoprocedure het dossier zonder dat wij kosten voor incasso aan u doorberekenen. U bent verzekerd van een kosteloze incassoprocedure met een snel resultaat.Direct No Cure No Pay Incasso's indienen

No cure no pay incasso oplossingen

U heeft al tijd en geld geïnvesteerd in een niet-betalende klant; dat is al vervelend genoeg. U wilt daarom niet nog eens geconfronteerd worden met kosten voor incasso. U heeft daarnaast ook niet de behoefte om nog meer tijd verspillen met het voeren van een incassoprocedure. Om beide redenen kiest u ervoor om bij ons No Cure No Pay incasso's in te dienen.

Alle ingediende incasso's worden door ons gecontroleerd en indien mogelijk dezelfde dag door ons verstuurd op basis van incasso No Cure No Pay. Met deze methode winnen wij tijd; door een goede controle vooraf uit te voeren. Deze controle vindt meestal plaats door een jurist die ook uw dossier monitort.

Ook in Groningen staat het LBGIB voor u klaar

Groningen is zowel een stad als een provincie, grenzend aan de Waddenzee en aan Duitsland. Groningen ligt vlak naast Leeuwarden en Emmen. Groningen telt ongeveer 202.743 inwoners (CBS). Groningen staat bekend als studentenstad, er studeren ongeveer 26.000 universitaire studenten aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en heeft daardoor ook een bruisend studentenleven

Daarnaast zijn er tal van musea om te bezoeken in Groningen, zo is er het Militaire Museum te vinden, het Groninger Museum, het Veenkoloniaal Museum en het Noordelijk Scheepvaartmuseum. Naast de vele musea is Klooster Ter Apel een bijzondere en bekende plek om een bezoek aan te brengen. Dit middeleeuwse klooster dat oorspronkelijk door monniken werd bewoond is gerestaureerd en een absolute aanrader om te bezoeken.

In Groningen zijn ongeveer 29.000 bedrijven gevestigd die goed zijn voor circa 135.000 arbeidsplaatsen. De werkgelegenheid in de landbouwsector is gedaald maar daar staat tegenover dat in het toerisme een stijging waarneembaar is. Tevens is er voldoende werkgelegenheid in de collectieve en zakelijke sector in Groningen. 

Heeft u nog vragen over incasso No Cure No Pay? U kunt altijd contact met ons opnemen over gratis incasso advies of over onze werkwijze op basis van incasso no cure no pay. Het LBGIB is uw vaste partner voor al uw incassozaken. Bel ons op 085 - 060 58 48

Zoekt u een deurwaarder Den Haag; deurwaarder Amsterdam of een deurwaarder Rotterdam? Ook daarvoor kunt u bij het LBGIB terecht.


No cure no pay incasso's indienen