No Cure No Pay Incassobureau Eindhoven

No Cure No Pay           Geen abonnement afsluiten           Gratis herinnering           Gerechtelijke incasso

Incasso no cure no pay in Eindhoven?

    No Cure No Pay incasso houdt in dat u geen kosten verschuldigd bent in de buitengerechtelijke fase. 

No cure no pay incasso 1
U heeft via Google gezocht naar een incassobureau in Eindhoven. U bent bij het LBGIB terecht gekomen omdat wij onze diensten aanbieden in Eindhoven op basis van No Cure No Pay. Bij een incasso op basis van No Cure No Pay betaalt uw debiteur de incassokosten.

Op het moment dat uw debiteur in verzuim is mogen er bij de oorspronkelijke vordering kosten voor incasso worden bijgeteld.


Risicoloos incasseren: Incasso No Cure No Pay

Wij brengen in de buitengerechtelijke fase nooit kosten bij u in rekening. Vooraf weet u dus dat u geen kosten heeft. In de meeste gevallen wordt er in de buitengerechtelijke incassofase door de debiteur betaald door onze strakke werkwijze. Wij sluiten na die incassoprocedure het dossier zonder dat wij kosten voor incasso aan u doorberekenen. U bent verzekerd van een kosteloze incassoprocedure met een snel resultaat.Direct No Cure No Pay Incasso's indienen

No cure no pay incasso oplossingen

U heeft al tijd en geld geïnvesteerd in een niet-betalende klant; dat is al vervelend genoeg. U wilt daarom niet nog eens geconfronteerd worden met kosten voor incasso. U heeft daarnaast ook niet de behoefte om nog meer tijd verspillen met het voeren van een incassoprocedure. Om beide redenen kiest u ervoor om bij ons No Cure No Pay incasso's in te dienen.

Alle ingediende incasso's worden door ons gecontroleerd en indien mogelijk dezelfde dag door ons verstuurd op basis van incasso No Cure No Pay. Met deze methode winnen wij tijd; door een goede controle vooraf uit te voeren. Deze controle vindt meestal plaats door een jurist die ook uw dossier monitort.

Ook in Eindhoven staat het LBGIB voor u klaar

Eindhoven is gelegen in de provincie Noord-Brabant, vlakbij Helmond en telt ongeveer 229.314 inwoners (CBS). Eindhoven wordt de lichtstad genoemd, niet vanwege de fabricage van gloeilampen door Philips maar oorspronkelijk vanwege de productie van lucifers. In Eindhoven kun je in het Philips museum de bijzondere creaties van Philips bewonderen, jaarlijks komen er 75.000 mensen op af. Mensen met nostalgische gevoelens voor Philips kunnen nu ook wonen en winkelen in de oude kantoren en fabrieken van Philips. Deze zijn omgebouwd en omgedoopt tijd Rijp S.    

Daarnaast heeft Eindhoven ook een heel leuk prehistorisch dorp nagebouwd. Je kunt hier deelnemen aan het dagelijkse (nagespeelde) leven van de Romeinen, de Vikings,  of de Redbad Experience. Je kunt er ook je kinderfeestje vieren of zelfs in het huwelijk treden, dat is pas een unieke belevenis op een unieke locatie. Uiteraard kun je er ook heerlijk dineren of lekker borrelen.

Eindhoven heeft zijn eigen vliegveld (Eindhoven Airport), hetgeen zorgt voor veel werkgelegenheid naast Philps, DAF, ASML Atos en Stork. Door deze grote bekende namen kan er gesproken worden van een robuust vertrouwen in de banensector. Alleen al deze bedrijven gezamenlijk zijn goed voor meer dan 100.000 banen. 

Heeft u nog vragen over incasso No Cure No Pay? U kunt altijd contact met ons opnemen over gratis incasso advies of over onze werkwijze op basis van incasso no cure no pay. Het LBGIB is uw vaste partner voor al uw incassozaken. Bel ons op 085 - 060 58 48

Zoekt u een deurwaarder Den Haag; deurwaarder Amsterdam of een deurwaarder Rotterdam? Ook daarvoor kunt u bij het LBGIB terecht.


No cure no pay incasso's indienen