No Cure No Pay Incassobureau Breda

No Cure No Pay           Geen abonnement afsluiten           Gratis herinnering           Gerechtelijke incasso

Incasso no cure no pay in Breda?

    No Cure No Pay incasso houdt in dat u geen kosten verschuldigd bent in de buitengerechtelijke fase. 

No cure no pay incasso 1
U heeft via Google gezocht naar een incassobureau in Breda. U bent bij het LBGIB terecht gekomen omdat wij onze diensten aanbieden in Breda op basis van No Cure No Pay. Bij een incasso op basis van No Cure No Pay betaalt uw debiteur de incassokosten.

Op het moment dat uw debiteur in verzuim is mogen er bij de oorspronkelijke vordering kosten voor incasso worden bijgeteld.

Risicoloos incasseren: Incasso No Cure No Pay

Wij brengen in de buitengerechtelijke fase nooit kosten bij u in rekening. Vooraf weet u dus dat u geen kosten heeft. In de meeste gevallen wordt er in de buitengerechtelijke incassofase door de debiteur betaald door onze strakke werkwijze. Wij sluiten na die incassoprocedure het dossier zonder dat wij kosten voor incasso aan u doorberekenen. U bent verzekerd van een kosteloze incassoprocedure met een snel resultaat.Direct No Cure No Pay Incasso's indienen

No cure no pay incasso oplossingen

U heeft al tijd en geld geïnvesteerd in een niet-betalende klant; dat is al vervelend genoeg. U wilt daarom niet nog eens geconfronteerd worden met kosten voor incasso. U heeft daarnaast ook niet de behoefte om nog meer tijd verspillen met het voeren van een incassoprocedure. Om beide redenen kiest u ervoor om bij ons No Cure No Pay incasso's in te dienen.

Alle ingediende incasso's worden door ons gecontroleerd en indien mogelijk dezelfde dag door ons verstuurd op basis van incasso No Cure No Pay. Met deze methode winnen wij tijd; door een goede controle vooraf uit te voeren. Deze controle vindt meestal plaats door een jurist die ook uw dossier monitort.

Ook in Breda staat het LBGIB voor u klaar

Breda is gelegen in Noord-Brabant, vlakbij Oosterhout, Etten-Leur, Roosendaal en Bergen op Zoom. Breda heeft 183.788 inwoners (Bron: CBS). In Breda is een hoop te doen, je kunt het Reptielenhuis De Aarde bezoeken, het Stadspark Valkenberg of het Mastbos indien je tot de liefhebbers van de natuur behoort. In Breda staan ook een tweetal kastelen, het Kasteel van Breda en het Kasteel Bouvigne. Een bezoek aan deze sprookjesachtige kastelen is een absolute aanrader.

Breda is goed voor 102.000 arbeidsplaatsen, verspreidt over 16.600 bedrijven. Beckers in Breda is een van de grote bedrijven die zich vanwege de ligging en voorzieningen als BeNeLux-hoofdstad in de plaats heeft gevestigd. Andere bekende grote bedrijven in Breda zijn, Spie Nederland, Perfetti, CZ groep en Esso (bron: De Ondernemer).

Contact met het LBGIB over incasso No Cure No Pay 

Heeft u nog vragen over incasso No Cure No Pay? U kunt altijd contact met ons opnemen over gratis incasso advies of over onze werkwijze op basis van incasso no cure no pay. Het LBGIB is uw vaste partner voor al uw incassozaken. Bel ons op 085 - 060 58 48

Zoekt u een deurwaarder Den Haag; deurwaarder Amsterdam of een deurwaarder Rotterdam? Ook daarvoor kunt u bij het LBGIB terecht.


No cure no pay incasso's indienen