No Cure No Pay Incassobureau Amsterdam

Incassobureau No Cure No Pay            Geen abonnement afsluiten           Gratis herinnering           Gerechtelijke incasso

Incasso no cure no pay in Amsterdam?

    No Cure No Pay incasso houdt in dat u geen kosten verschuldigd bent in de buitengerechtelijke fase. 

No cure no pay incasso 1
U heeft via Google gezocht naar een incassobureau in Amsterdam. U bent bij het LBGIB terecht gekomen omdat wij onze diensten aanbieden in Amsterdam op basis van No Cure No Pay. Bij een incasso op basis van No Cure No Pay betaalt uw debiteur de incassokosten. 

Op het moment dat uw debiteur in verzuim is mogen er bij de oorspronkelijke vordering kosten voor incasso worden bijgeteld.

Risicoloos incasseren: Incasso No Cure No Pay

Wij brengen in de buitengerechtelijke fase nooit kosten bij u in rekening. Vooraf weet u dus dat u geen kosten heeft. In de meeste gevallen wordt er in de buitengerechtelijke incassofase door de debiteur betaald door onze strakke werkwijze. Wij sluiten na die incassoprocedure het dossier zonder dat wij kosten voor incasso aan u doorberekenen. U bent verzekerd van een kosteloze incassoprocedure met een snel resultaat.Direct No Cure No Pay Incasso's indienen

No cure no pay incasso oplossingen

U heeft al tijd en geld geïnvesteerd in een niet-betalende klant; dat is al vervelend genoeg. U wilt daarom niet nog eens geconfronteerd worden met kosten voor incasso. U heeft daarnaast ook niet de behoefte om nog meer tijd verspillen met het voeren van een incassoprocedure. Om beide redenen kiest u ervoor om bij ons No Cure No Pay incasso's in te dienen.

Alle ingediende incasso's worden door ons gecontroleerd en indien mogelijk dezelfde dag door ons verstuurd op basis van incasso No Cure No Pay. Met deze methode winnen wij tijd; door een goede controle vooraf uit te voeren. Deze controle vindt meestal plaats door een jurist die ook uw dossier monitort.

 

Ook in Amsterdam staat het LBGIB voor u klaar

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland, gelegen in Noord-Holland en telt ongeveer 855.896 inwoners (CBS: 2018). Amsterdam is dan ook de grootste gemeente van Nederland. De meest bijzondere plekken in Amsterdam zijn de schitterende grachten, de Amsterdam Arena en de vernieuwde Amsterdam Bijlmer. Als er tijd is om te ontspannen dan kan dat in het Amsterdamse Vondelpark of het Amsterdamse bos.

Het Anne Frank Huis is een van de bekendste plekken in Amsterdam. Daarnaast geniet Amsterdam bekendheid door de vele uitgaansgelegenheden. Amsterdam heeft een groeiende economische omgeving waarin een aantal grote bedrijven zijn gevestigd zoals ING en Heineken.

Heeft u nog vragen over incasso No Cure No Pay? U kunt altijd contact met ons opnemen over gratis incasso advies of over onze werkwijze op basis van incasso no cure no pay. Het LBGIB is uw vaste partner voor al uw incassozaken. Bel ons op 085 - 060 58 48

Zoekt u een deurwaarder Den Haag; deurwaarder Amsterdam of een deurwaarder Rotterdam? Ook daarvoor kunt u bij het LBGIB terecht.


No cure no pay incasso's indienen