No Cure No Pay Incasso indienen

Incassobureau No Cure No Pay            Geen abonnement afsluiten           Gratis herinnering           Gerechtelijke incasso

No Cure No Pay Incasso indienen

    Hoe kunt u gemakkelijk en vooral gratis No Cure No Pay incasso's indienen? 

Incasso No cure no payTijdens het No Cure No Pay Incasso traject kunt u facturen bij ons indienen die niet betaald zijn. Deze facturen dienen wel direct opeisbaar te zijn. In dat geval schrijven wij tijdens dit traject gratis de debiteur voor u aan.

Als u het voornemen heeft om een gerechtelijke procedure te starten na het No Cure No Pay Incasso traject dan verzenden wij na de eerste aanschrijving tevens kosteloos een conceptdagvaarding.

Conceptdagvaardingen; No Cure No Pay

Het sturen van een concept-dagvaarding is een perfect pressiemiddel gebleken. Om de kracht van concept-dagvaardingen te behouden sturen wij alleen concept-dagvaardingen tijdens het No Cure No Pay incassoprocedure toe aan debiteuren indien de opdrachtgever de intensie heeft om daarna de gerechtelijke procedure te volgen. Indien wij concept-dagvaardingen zouden sturen zonder daarna daadwerkelijk te dagvaarden dan verliezen wij onze geloofwaardigheid als No Cure No Pay Incassobureau.

No Cure No Pay Incassobureau diensten

U kunt zelf reageren op betwistingen van debiteuren, wij kunnen ook voor u reageren op betwistingen tijdens de No Cure No Pay incassoprocedure. Als wij reageren dan weet u zeker dat er altijd een goed onderbouwd juridisch antwoord naar de Incasso No cure no paydebiteur wordt gezonden. Indien wij reageren op betwistingen tijdens het No Cure No Pay incassoprocedure dan is dat niet kosteloos.

Wij melden dat altijd vooraf aan u met de vraag of u wilt dat wij reageren. Wilt u vooraf weten wat de kosten daarvan zijn? Neem dan contact met ons op. U kunt ook alvast een indruk krijgen van de gerechtelijke kosten of de kosten voor het uitbrengen van een dagvaarding. Beide kosten zijn wettelijk vastgestelde kosten.

Heeft u nog vragen over incasso No Cure No Pay? U kunt altijd contact met ons opnemen over gratis incasso advies of over onze werkwijze op basis van incasso no cure no pay. Het LBGIB is uw vaste partner voor al uw incassozaken. Bel ons op 085 - 060 58 48

Zoekt u een deurwaarder Den Haag; deurwaarder Amsterdam of een deurwaarder Rotterdam? Ook daarvoor kunt u bij het LBGIB terecht.


No cure no pay incasso's indienen