No Cure No Pay Incasso

No Cure No Pay           Geen abonnement afsluiten           Gratis herinnering           Gerechtelijke incasso

No Cure, No Pay Incasso

    No Cure No Pay incasso houdt in dat u geen kosten verschuldigd bent in de buitengerechtelijke fase. 


No cure no pay incasso 1Wat kunt u bij ons aanbieden tijdens het No Cure, No Pay Incasso traject en wat houdt dit precies in? Tijdens het No Cure, No Pay Incasso traject kunt u facturen bij ons indienen die opeisbaar zijn.

In dat geval schrijven wij tijdens het No Cure, No Pay Incasso traject gratis de debiteur voor u aan. Als u het voornemen heeft om daarna een gerechtelijke procedure te starten na het traject dan verzenden wij kosteloos een concept-dagvaarding naar de debiteur.

Concept-dagvaardingen tijdens No Cure, No Pay Incasso

Om de kracht van concept-dagvaardingen niet te verliezen sturen wij alleen concept-dagvaardingen tijdens het No Cure, No Pay Incasso traject toe aan debiteuren indien de opdrachtgever het voornemen heeft om na het No Cure, No Pay Incasso traject ook de gerechtelijke procedure te volgen. Indien wij concept-dagvaardingen zouden sturen zonder daarna daadwerkelijk te dagvaarden dan verliezen wij onze geloofwaardigheid.

 

Betwistingen tijdens No Cure, No Pay Incasso

Wij kunnen desgewenst reageren op betwistingen tijdens het No Cure, No Pay Incasso traject, u mag uiteraard ook zelf reageren op eventuele betwistingen van debiteuren. Voor het reageren op betwistingen tijdens het No Cure, No Pay Incasso traject brengen wij kosten in rekening. Wij melden dat altijd vooraf aan u met de vraag of u wilt dat wij reageren. Wilt u vooraf weten wat de kosten voor het voeren van betwistingen zijn? Neem dan contact met ons op.

Heeft u nog vragen over incasso No Cure No Pay? U kunt altijd contact met ons opnemen over gratis incasso advies of over onze werkwijze op basis van incasso no cure no pay. Het LBGIB is uw vaste partner voor al uw incassozaken. Bel ons op 085 - 060 58 48

Zoekt u een deurwaarder Den Haag; deurwaarder Amsterdam of een deurwaarder Rotterdam? Ook daarvoor kunt u bij het LBGIB terecht.

No cure no pay incasso's indienen