Een korte indruk

No Cure No Pay Incasso           Gerechtelijke procedures           Betrouwbare partner

Over ons

Wij staan achter de boodschap die wij uitdragen. Elke debiteur moet de openstaande facturen voldoen. Wij zijn dagelijks voor u bezig om deze belofte waar te maken.

Elke opdracht van u behandelen wij met de grootste zorgvuldigheid. Wij staan ervoor in dat het incasseren van openstaande facturen op professionele wijze plaatsvindt. Dit hoort ook op deze wijze. Wij hanteren de strikte lijn die is vastgelegd in de wetgeving. Alleen op deze wijze kan er met succes worden ingevorderd, eventueel met het leggen van het beslag na de gerechtelijke procedure.

Wij beschikken over alle relevante juridische kennis die nodig is om succesvol in te kunnen vorderen en beslag te laten leggen, en houden deze kennis up-to-date.

Ons aanbod

Wat kunnen wij voor u betekenen in de verschillende fases van het incassotraject?

Wij bieden u onze kennis aan die nodig is voorafgaand aan het incassotraject.
Wist u dat het bijvoorbeeld noodzakelijk is om de consument eerst een kosteloze herinnering te sturen waarin u de exacte hoogte vermeldt van de incassokosten? U kunt bij ons de 14 dagen herinneringsbrief downloaden en u kunt bij ons de hoogte van de incassokosten berekenen.
In het incassotraject houden wij u stapsgewijs op de hoogte van de acties die wij ondernemen.
Wij denken met u mee over de verhaalbaarheid van uw vorderingen. Wist u dat er bij sommige bedrijven door speciale constructies lastig succesvol beslag kan worden gelegd?
In de minnelijke fase betaalt u helemaal niets voor de ingediende incasso's.
Wij werken op basis van No Cure, No Pay. Zodra de gerechtelijke fase een aanvang neemt informeren wij u vooraf over de kosten daarvan. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen om inzicht te krijgen in de kosten van het gerechtelijke traject.