Incassobureau Utrecht

No Cure No Pay           Geen abonnement afsluiten           Gratis herinnering           Gerechtelijke incasso

Incassobureau op basis van No Cure No Pay in Utrecht?

    No Cure No Pay incasso houdt in dat u geen kosten verschuldigd bent in de buitengerechtelijke fase. 

No cure no pay incasso 1
U heeft via Google gezocht naar een incassobureau in Utrecht. U bent bij het LBGIB terecht gekomen omdat wij onze diensten aanbieden in Utrecht op basis van No Cure No Pay. Bij een incasso op basis van No Cure No Pay betaalt uw debiteur de incassokosten.

Op het moment dat uw debiteur in verzuim is mogen er bij de oorspronkelijke vordering kosten voor incasso worden bijgeteld.

Risicoloos incasseren: Incasso No Cure No Pay

Wij brengen in de buitengerechtelijke fase nooit kosten bij u in rekening. Vooraf weet u dus dat u geen kosten heeft. In de meeste gevallen wordt er in de buitengerechtelijke incassofase door de debiteur betaald door onze strakke werkwijze. Wij sluiten na die incassoprocedure het dossier zonder dat wij kosten voor incasso aan u doorberekenen. U bent verzekerd van een kosteloze incassoprocedure met een snel resultaat.Direct No Cure No Pay Incasso's indienen

No cure no pay incasso oplossingen

U heeft al tijd en geld geïnvesteerd in een niet-betalende klant; dat is al vervelend genoeg. U wilt daarom niet nog eens geconfronteerd worden met kosten voor incasso. U heeft daarnaast ook niet de behoefte om nog meer tijd verspillen met het voeren van een incassoprocedure. Om beide redenen kiest u ervoor om bij ons No Cure No Pay incasso's in te dienen.

Alle ingediende incasso's worden door ons gecontroleerd en indien mogelijk dezelfde dag door ons verstuurd op basis van incasso No Cure No Pay. Met deze methode winnen wij tijd; door een goede controle vooraf uit te voeren. Deze controle vindt meestal plaats door een jurist die ook uw dossier monitort.

Ook in Utrecht staat het LBGIB voor u klaar

De stad Utrecht is gelegen in de provincie Utrecht, vlakbij Amsterdam en telt ongeveer 348.000 inwoners (CBS: 2018). Utrecht heeft als publiekstrekker de Domtoren die je absoluut een keer beklommen moet hebben als je geen hoogtevrees hebt. In Utrecht kun je verder met de kinderen de botanische tuinen bezoeken of het spoorwegmuseum. Voor de kleinste kids is een bezoekje aan het Nijntje museum een leuke bezigheid.

Utrecht telt ongeveer 15.000 bedrijven (KvK 2018), een groot aanbod voor werkgelegenheid dus. Het Science Park in Utrecht is de grootste leverancier voor banen. Het Science Park heeft een diversiteit aan werkgelegenheid, bestaande uit onderwijs, zorg, onderzoek en wetenschap.

Heeft u nog vragen over incasso No Cure No Pay? U kunt altijd contact met ons opnemen over gratis incasso advies of over onze werkwijze op basis van incasso no cure no pay. Het LBGIB is uw vaste partner voor al uw incassozaken. Bel ons op 085 - 060 58 48

Zoekt u een deurwaarder Den Haag; deurwaarder Amsterdam of een deurwaarder Rotterdam? Ook daarvoor kunt u bij het LBGIB terecht.


No cure no pay incasso's indienen