Incassobureau Tilburg

No Cure No Pay           Geen abonnement afsluiten           Gratis herinnering           Gerechtelijke incasso

Incasso no cure no pay in Tilburg?

    No Cure No Pay incasso houdt in dat u geen kosten verschuldigd bent in de buitengerechtelijke fase. 

No cure no pay incasso 1
U heeft via Google gezocht naar een incassobureau in Tilburg. U bent bij het LBGIB terecht gekomen omdat wij onze diensten aanbieden in Tilburg op basis van No Cure No Pay. Bij een incasso op basis van No Cure No Pay betaalt uw debiteur de incassokosten.

Op het moment dat uw debiteur in verzuim is mogen er bij de oorspronkelijke vordering kosten voor incasso worden bijgeteld.

 

Risicoloos incasseren: Incasso No Cure No Pay

Wij brengen in de buitengerechtelijke fase nooit kosten bij u in rekening. Vooraf weet u dus dat u geen kosten heeft. In de meeste gevallen wordt er in de buitengerechtelijke incassofase door de debiteur betaald door onze strakke werkwijze. Wij sluiten na die incassoprocedure het dossier zonder dat wij kosten voor incasso aan u doorberekenen. U bent verzekerd van een kosteloze incassoprocedure met een snel resultaat.Direct No Cure No Pay Incasso's indienen

No cure no pay incasso oplossingen

U heeft al tijd en geld geïnvesteerd in een niet-betalende klant; dat is al vervelend genoeg. U wilt daarom niet nog eens geconfronteerd worden met kosten voor incasso. U heeft daarnaast ook niet de behoefte om nog meer tijd verspillen met het voeren van een incassoprocedure. Om beide redenen kiest u ervoor om bij ons No Cure No Pay incasso's in te dienen.

Alle ingediende incasso's worden door ons gecontroleerd en indien mogelijk dezelfde dag door ons verstuurd op basis van incasso No Cure No Pay. Met deze methode winnen wij tijd; door een goede controle vooraf uit te voeren. Deze controle vindt meestal plaats door een jurist die ook uw dossier monitort.

Ook in Tilburg staat het LBGIB voor u klaar

Tilburg is gelegen in de provincie Noord-Brabant, vlakbij Breda en telt ongeveer 216.000 inwoners (CBS). Tilburg wordt getypeerd door de oorsprong van de textielindustrie. Tilburg staat daarnaast bekend om de gigantisch grote kermis die meerdere straten beslaat. Gemiddeld staan er 230 attracties op de kermis in Tilburg, als je deze allemaal wilt uitproberen dan neemt dat meerdere dagen in beslag. Ben je meer een liefhebber van dieren? Dan wordt aangeraden om het Safari Park Beekse Bergen te bezoeken waar een diversiteit aan aanwezig dieren zijn.

Tilburg heeft zijn eigen universiteit dat erop gericht is om sociale vraagstukken op te lossen. Een nauwe verwevenheid tussen het bedrijfsleven, de overheid en de gewone mens is daar kenbaar aanwezig. Na een succesvolle studie kun je dan ook aan de slag bij een van de toonaangevende bedrijven van Tilburg. De belangrijkste sectoren in Tilburg zijn te de voedingsmiddelenindustrie, de chemische-industrie en de medische-industrie. Bonprix, Otto en CZ zijn enkele voorbeelden van grote bedrijven die in Tilburg zijn gevestigd. De totale werkgelegenheid in Tilburg komt neer op 110.000 arbeidsplaatsen die zijn verspreidt over ruim 17.000 bedrijven.

Heeft u nog vragen over incasso No Cure No Pay? U kunt altijd contact met ons opnemen over gratis incasso advies of over onze werkwijze op basis van incasso no cure no pay. Het LBGIB is uw vaste partner voor al uw incassozaken. Bel ons op 085 - 060 58 48

Zoekt u een deurwaarder Den Haag; deurwaarder Amsterdam of een deurwaarder Rotterdam? Ook daarvoor kunt u bij het LBGIB terecht.


No cure no pay incasso's indienen