Incassobureau Enschede

No Cure No Pay           Geen abonnement afsluiten           Gratis herinnering           Gerechtelijke incasso

Incasso no cure no pay in Enschede?

    No Cure No Pay incasso houdt in dat u geen kosten verschuldigd bent in de buitengerechtelijke fase. 

No cure no pay incasso 1
U heeft via Google gezocht naar een incassobureau in Enschede. U bent bij het LBGIB terecht gekomen omdat wij onze diensten aanbieden in Enschede op basis van No Cure No Pay. Bij een incasso op basis van No Cure No Pay betaalt uw debiteur de incassokosten.

Op het moment dat uw debiteur in verzuim is mogen er bij de oorspronkelijke vordering kosten voor incasso worden bijgeteld.

Risicoloos incasseren: Incasso No Cure No Pay

Wij brengen in de buitengerechtelijke fase nooit kosten bij u in rekening. Vooraf weet u dus dat u geen kosten heeft. In de meeste gevallen wordt er in de buitengerechtelijke incassofase door de debiteur betaald door onze strakke werkwijze. Wij sluiten na die incassoprocedure het dossier zonder dat wij kosten voor incasso aan u doorberekenen. U bent verzekerd van een kosteloze incassoprocedure met een snel resultaat.Direct No Cure No Pay Incasso's indienen

No cure no pay incasso oplossingen

U heeft al tijd en geld geïnvesteerd in een niet-betalende klant; dat is al vervelend genoeg. U wilt daarom niet nog eens geconfronteerd worden met kosten voor incasso. U heeft daarnaast ook niet de behoefte om nog meer tijd verspillen met het voeren van een incassoprocedure. Om beide redenen kiest u ervoor om bij ons No Cure No Pay incasso's in te dienen.

Alle ingediende incasso's worden door ons gecontroleerd en indien mogelijk dezelfde dag door ons verstuurd op basis van incasso No Cure No Pay. Met deze methode winnen wij tijd; door een goede controle vooraf uit te voeren. Deze controle vindt meestal plaats door een jurist die ook uw dossier monitort.

Ook in Enschede staat het LBGIB voor u klaar

Enschede is gelegen in de provincie Overijssel. Vlakbij Enschede liggen Hengelo, Haaksbergen en Oldenzaal. Enschede heeft 158.134 inwoners (Bron: CBS). Enschede is natuurlijk het bekend door de voetbalclub FC Twente. De binnenstad van Enschede is grondig vernieuwd, er is 150 miljoen euro in gepompt. Het resultaat mag er wezen, nu staat de binnenstad van Enschede in de top 5 van Nederland. Er zijn in de binnenstad circa 300 winkels gevestigd waar het nieuwe G-Star er één van is. Bijzonder is dat er overal in de binnenstad van Enschede gratis wifi is. 

In Enschede zijn ongeveer 11.000 bedrijven gevestigd, dat goed is voor circa 85.000 arbeidsplaatsen. Er zijn een aantal bekende bedrijven in Enschede. Thuisbezorgd is opgericht en als hoofdkantoor gevestigd in Enschede. Ook is de bekende brouwerij Grolsch in Enschede gevestigd, voor een tour door de Grolsch brouwerij moet je dan ook in Enschede zijn. De technische Universiteit van Twente is tevens in Enschede gevestigd dat bekend staat om zijn Solar projecten. 

Contact met het LBGIB over incasso No Cure No Pay 

Heeft u nog vragen over incasso No Cure No Pay? U kunt altijd contact met ons opnemen over gratis incasso advies of over onze werkwijze op basis van incasso no cure no pay. Het LBGIB is uw vaste partner voor al uw incassozaken. Bel ons op 085 - 060 58 48

Zoekt u een deurwaarder Den Haag; deurwaarder Amsterdam of een deurwaarder Rotterdam? Ook daarvoor kunt u bij het LBGIB terecht.


No cure no pay incasso's indienen