Incassobureau Apeldoorn

No Cure No Pay           Geen abonnement afsluiten           Gratis herinnering           Gerechtelijke incasso

Incasso no cure no pay in Apeldoorn?

    No Cure No Pay incasso houdt in dat u geen kosten verschuldigd bent in de buitengerechtelijke fase. 

No cure no pay incasso 1
U heeft via Google gezocht naar een incassobureau in Apeldoorn. U bent bij het LBGIB terecht gekomen omdat wij onze diensten aanbieden in Apeldoorn op basis van No Cure No Pay. Bij een incasso op basis van No Cure No Pay betaalt uw debiteur de incassokosten.

Op het moment dat uw debiteur in verzuim is mogen er bij de oorspronkelijke vordering kosten voor incasso worden bijgeteld.

Risicoloos incasseren: Incasso No Cure No Pay

Wij brengen in de buitengerechtelijke fase nooit kosten bij u in rekening. Vooraf weet u dus dat u geen kosten heeft. In de meeste gevallen wordt er in de buitengerechtelijke incassofase door de debiteur betaald door onze strakke werkwijze. Wij sluiten na die incassoprocedure het dossier zonder dat wij kosten voor incasso aan u doorberekenen. U bent verzekerd van een kosteloze incassoprocedure met een snel resultaat.Direct No Cure No Pay Incasso's indienen

No cure no pay incasso oplossingen

U heeft al tijd en geld geïnvesteerd in een niet-betalende klant; dat is al vervelend genoeg. U wilt daarom niet nog eens geconfronteerd worden met kosten voor incasso. U heeft daarnaast ook niet de behoefte om nog meer tijd verspillen met het voeren van een incassoprocedure. Om beide redenen kiest u ervoor om bij ons No Cure No Pay incasso's in te dienen.

Alle ingediende incasso's worden door ons gecontroleerd en indien mogelijk dezelfde dag door ons verstuurd op basis van incasso No Cure No Pay. Met deze methode winnen wij tijd; door een goede controle vooraf uit te voeren. Deze controle vindt meestal plaats door een jurist die ook uw dossier monitort.

Ook in Apeldoorn staat het LBGIB voor u klaar

Apeldoorn is gelegen in de provincie Gelderland. Vlakbij Apeldoorn liggen Ermelo, Deventer en Arnhem. Apeldoorn heeft 161.384 inwoners (Bron: CBS). Apeldoorn is natuurlijk het bekendst door de Apenheul die daar is gevestigd. Alleen al door de Apenheul trekt Apeldoorn jaarlijks ongeveer 400.00 bezoekers. Maar er is meer te doen en te zien, ook paleis Het Loo staat in Apeldoorn dat ongeveer jaarlijks eenzelfde aantal bezoekers telt als de Apenheul.

Apeldoorn staat volop in de groei en bloei, niet vanwege de natuuromgeving maar economisch gezien. Er zijn meer dan 100.000 arbeidsplaatsen verspreidt over meer dan 12.000 bedrijven (bron: Ondernemersplein). Centraal Beheer is een van de grote bekende bedrijven die in Apeldoorn is gevestigd. Deze wordt vaak in één adem genoemd door de bekende reclamespot "even Apeldoorn bellen". Daarnaast zijn Zwitsal, Sparta en het postbedrijf Sannd als grote spelers in Apeldoorn gevestigd.

Contact met het LBGIB over incasso No Cure No Pay 

Heeft u nog vragen over incasso No Cure No Pay? U kunt altijd contact met ons opnemen over gratis incasso advies of over onze werkwijze op basis van incasso no cure no pay. Het LBGIB is uw vaste partner voor al uw incassozaken. Bel ons op 085 - 060 58 48

Zoekt u een deurwaarder Den Haag; deurwaarder Amsterdam of een deurwaarder Rotterdam? Ook daarvoor kunt u bij het LBGIB terecht.


No cure no pay incasso's indienen