Incassobureau Amsterdam

Incassobureau No Cure No Pay            Geen abonnement afsluiten           Gratis herinnering           Gerechtelijke incasso

Incassobureau Amsterdam

    Bent u op zoek bent naar een incassobureau dat net als uw bedrijf in Amsterdam is gevestigd?

Incassobureau zoekenWij behandelen niet alleen incasso's voor bedrijven in Amsterdam maar in heel Nederland. Ons doel is niet alleen de zorgen van de Amsterdammers uit handen te nemen maar voor alle bedrijven snel het geld in te vorderen waar zij recht op hebben.

Door Amsterdam als vestigingsplaats te kiezen kunnen wij dat bereiken. Onze kracht gaat uit naar het invorderen van facturen binnen zeer korte termijn, zonder ellenlange discussies.

Effectief Incassobureau LBGIB Amsterdam

Onze eerste aanschrijving aan uw debiteuren is dwingend maar toch nog mild. Wij waarschuwen wel direct voor de gevolgen als een debiteur niet op korte termijn aan ons betaald. Op deze wijze proberen wij altijd uw klanten te behouden. Reageert de debiteur niet op ons eerste verzoek? Dan sturen wij een tweede en tevens laatste verzoek om te voldoen, hierin melden wij de bijkomende kosten die verbonden zijn bij het uitblijven van een betaling. Dit haalt de meeste debiteurs over de streep.Direct ons incassobureau inschakelen

Kosten incassobureau

Het LBGIB in Amsterdam rekent voor de incassoprocedure niets aan u door. Wij brengen de incassokosten bij de debiteur in Incassobureaurekening, hier is een wettelijke bepaling voor. Pas vanaf het opstellen van de dagvaarding zijn wij genoodzaakt om die kosten bij u in rekening te brengen, de deurwaarder en de rechtbank hanteren wettelijke tarieven die wij moeten doorberekenen. Na een positieve uitspraak van de rechter worden deze kosten verhaald via de beslaglegging.

Wilt u meer weten over ons incassobureau? U kunt altijd telefonisch of via email contact met ons opnemen over de werkwijze van ons incassobureau. Bel ons op 085 - 060 58 48 of neem via email vrijblijvend contact met ons op. Het LBGIB is uw vaste partner voor al uw incassozaken.

Zoekt u een deurwaarder Den Haag; deurwaarder Amsterdam of een deurwaarder Rotterdam? Ook daarvoor kunt u bij het LBGIB terecht. 


Incassobureau inschakelen