Deurwaarder Haarlem

Deurwaarder inschakelen           Geen abonnement afsluiten           Gratis herinnering           Gerechtelijke incasso

Deurwaarder in Haarlem inschakelen?

    Een deurwaarder inschakelen, wat betekent dat en op welke wijze kunnen wij u daarbij van dienst zijn?

No cure no pay incasso 1
U heeft via Google gezocht naar een deurwaarder in Haarlem. U bent bij het LBGIB terecht gekomen omdat u via ons een deurwaarder in Haarlem kunt inschakelen. Het inschakelen van een deurwaarder brengt wel direct kosten met zich mee omdat er volgens de wet kosten in rekening moeten worden gebracht voor de ambtshandelingen. Bekijk of download hiervoor het besluit van de overheid; het Btag.  Het is verstandig om te overwegen of u niet liever eerst het No Cure No Pay incassotraject wilt inzetten. Bij een incasso op basis van No Cure No Pay betaalt uw debiteur de incassokosten.

Risicoloos incasseren: Incasso No Cure No Pay

Wij brengen in de buitengerechtelijke fase nooit kosten bij u in rekening. Het inschakelen van een deurwaarder valt daarom buiten ons no cure no pay incassotraject en onder de gerechtelijke procedure. Tijdens onze incassoprocedure op basis van no cure no pay weet u vooraf zeker dat u geen kosten heeft. In de meeste gevallen wordt er in de buitengerechtelijke incassofase door de debiteur betaald door onze strakke werkwijze. Wij sluiten na die incassoprocedure het dossier zonder dat wij kosten voor incasso aan u doorberekenen. U bent verzekerd van een kosteloze incassoprocedure met een snel resultaat.Direct No Cure No Pay Incasso's indienen

No cure no pay incasso of een deurwaarder inschakelen?

U heeft al tijd en geld geïnvesteerd in een niet-betalende klant; dat is al vervelend genoeg. U wilt daarom niet nog eens geconfronteerd worden met kosten voor een deurwaarder. U heeft daarnaast ook niet de behoefte om nog meer tijd verspillen met het voeren van een incassoprocedure. Om beide redenen kiest u ervoor om bij ons No Cure No Pay incasso's in te dienen. Dit is de gratis tegenhanger voor het inschakelen van een deurwaarder. 

Alle ingediende incasso's worden door ons gecontroleerd en indien mogelijk dezelfde dag door ons verstuurd op basis van incasso No Cure No Pay. Met deze methode winnen wij tijd; door een goede controle vooraf uit te voeren. Deze controle vindt meestal plaats door een jurist die ook uw dossier monitort.

Ook in Haarlem staat het LBGIB voor u klaar

Haarlem is gelegen in Noord-Holland en telt ongeveer 159.819 inwoners (CBS: 2018). Haarlem bevindt zich pal naast Amsterdam. De meest bijzondere plekken in Haarlem zijn de schitterende Sint Bavo Kerk en de Haarlemse Hofjes. Als er tijd is om te ontspannen na een lang huwelijk dan kan dat in het scheidingshotel in Haarlem.

Het kan ook druk zijn in Haarlem, het is een doorgaande route voor mensen die in de zomer verkoeling zoeken op het strand in Zandvoort. Regelmatig zijn er daarom al in Haarlem verkeersopstoppingen. Het kan een goed idee zijn om in die gevallen de auto even aan de kant te gooien en de gezellige Grote Markt in het centrum van Haarlem te bezoeken. Haarlem heeft een groeiende economische omgeving, drukkerij Johan Enschede en een aantal bouwbedrijven zijn in Haarlem gevestigd.

Leiden telt ongeveer 6000 bedrijven met circa 60.000 arbeidsplaatsen, een goed aanbod voor werkgelegenheid. De grootste werkgever is het ziekenhuis in Leiden; het LUMC. De Universiteit Leiden zorgt daarnaast eveneens voor veel werkgelegenheid.

Heeft u nog vragen over incasso No Cure No Pay? U kunt altijd contact met ons opnemen over gratis incasso advies of over onze werkwijze op basis van incasso no cure no pay. Het LBGIB is uw vaste partner voor al uw incassozaken. Bel ons op 085 - 060 58 48

Zoekt u een deurwaarder Den Haag; deurwaarder Amsterdam of een deurwaarder Rotterdam? Ook daarvoor kunt u bij het LBGIB terecht.


No cure no pay incasso's indienen