Deurwaarder Groningen

Deurwaarder inschakelen           Geen abonnement afsluiten           Gratis herinnering           Gerechtelijke incasso

Deurwaarder in Groningen inschakelen?

    Een deurwaarder inschakelen, wat betekent dat en op welke wijze kunnen wij u daarbij van dienst zijn?

No cure no pay incasso 1
U heeft via Google gezocht naar een deurwaarder in Groningen. U bent bij het LBGIB terecht gekomen omdat u via ons een deurwaarder in Groningen kunt inschakelen. Het inschakelen van een deurwaarder brengt wel direct kosten met zich mee omdat er volgens de wet kosten in rekening moeten worden gebracht voor de ambtshandelingen. Bekijk of download hiervoor het besluit van de overheid; het Btag. Het is verstandig om te overwegen of u niet liever eerst het No Cure No Pay incassotraject wilt inzetten. Bij een incasso op basis van No Cure No Pay betaalt uw debiteur de incassokosten.

Risicoloos incasseren: Incasso No Cure No Pay

Wij brengen in de buitengerechtelijke fase nooit kosten bij u in rekening. Het inschakelen van een deurwaarder valt daarom buiten ons no cure no pay incassotraject en onder de gerechtelijke procedure. Tijdens onze incassoprocedure op basis van no cure no pay weet u vooraf zeker dat u geen kosten heeft. In de meeste gevallen wordt er in de buitengerechtelijke incassofase door de debiteur betaald door onze strakke werkwijze. Wij sluiten na die incassoprocedure het dossier zonder dat wij kosten voor incasso aan u doorberekenen. U bent verzekerd van een kosteloze incassoprocedure met een snel resultaat.Direct No Cure No Pay Incasso's indienen

No cure no pay incasso of een deurwaarder inschakelen?

U heeft al tijd en geld geïnvesteerd in een niet-betalende klant; dat is al vervelend genoeg. U wilt daarom niet nog eens geconfronteerd worden met kosten voor een deurwaarder. U heeft daarnaast ook niet de behoefte om nog meer tijd verspillen met het voeren van een incassoprocedure. Om beide redenen kiest u ervoor om bij ons No Cure No Pay incasso's in te dienen. Dit is de gratis tegenhanger voor het inschakelen van een deurwaarder. 

Alle ingediende incasso's worden door ons gecontroleerd en indien mogelijk dezelfde dag door ons verstuurd op basis van incasso No Cure No Pay. Met deze methode winnen wij tijd; door een goede controle vooraf uit te voeren. Deze controle vindt meestal plaats door een jurist die ook uw dossier monitort.

Ook in Groningen staat het LBGIB voor u klaar

Groningen is zowel een stad als een provincie, grenzend aan de Waddenzee en aan Duitsland. Groningen ligt vlak naast Leeuwarden en Emmen. Groningen telt ongeveer 202.743 inwoners (CBS). Groningen staat bekend als studentenstad, er studeren ongeveer 26.000 universitaire studenten aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en heeft daardoor ook een bruisend studentenleven.

Daarnaast zijn er tal van musea om te bezoeken in Groningen, zo is er het Militaire Museum te vinden, het Groninger Museum, het Veenkoloniaal Museum en het Noordelijk Scheepvaartmuseum. Naast de vele musea is Klooster Ter Apel een bijzondere en bekende plek om een bezoek aan te brengen. Dit middeleeuwse klooster dat oorspronkelijk door monniken werd bewoond is gerestaureerd en een absolute aanrader om te bezoeken.

In Groningen zijn ongeveer 29.000 bedrijven gevestigd die goed zijn voor circa 135.000 arbeidsplaatsen. De werkgelegenheid in de landbouwsector is gedaald maar daar staat tegenover dat in het toerisme een stijging waarneembaar is. Tevens is er voldoende werkgelegenheid in de collectieve en zakelijke sector in Groningen.

Heeft u nog vragen over incasso No Cure No Pay? U kunt altijd contact met ons opnemen over gratis incasso advies of over onze werkwijze op basis van incasso no cure no pay. Het LBGIB is uw vaste partner voor al uw incassozaken. Bel ons op 085 - 060 58 48

Zoekt u een deurwaarder Den Haag; deurwaarder Amsterdam of een deurwaarder Rotterdam? Ook daarvoor kunt u bij het LBGIB terecht.


No cure no pay incasso's indienen