Betalen met Litecoin bij LBGIB

Betalen wordt steeds vaker gedaan met cryptovaluta. Litecoin is een van die cryptovaluta waarmee wordt betaald en die waardevast blijkt te zijn. De Litecoin wordt steeds vaker geaccepteerd door verschillende bedrijven. Wij vinden het belangrijk om huidige ontwikkelingen te signaleren en deze te volgen. Bij het LBGIB kunt u voortaan de incassokosten ook betalen met Litecoins.

Hoe werkt het betalen met Litecoins?

Om te kunnen betalen met Litecoins heeft u een digitale wallet nodig. Vanaf die digitale wallet schrijft u het aantal Litecoins over naar de digitale wallet van het LBGIB. U dient vooraf aan te geven dat u de incassokosten wilt betalen met Litecoins. Dit is noodzakelijk om het moment van overschrijven te kunnen monitoren. De waarde die de Litecoin op het moment van overschrijven heeft, is bepalend voor het te betalen bedrag. U kunt de actuele waarde van de Litecoin hier volgen.

Zodra u aangeeft dat u wilt betalen met Litecoins zullen wij u het adres van onze digitale wallet verstrekken waar u de Litecoins naar kunt overschrijven. Wilt u direct al een betaling doen met Litecoins? Neem dan contact met ons op.

Wilt u weten hoe u over een digitale wallet kunt beschikken? U kunt op deze site een digitale wallet aanmaken.

Factuurbedrag betalen met Litecoins

In bepaalde gevallen is het ook mogelijk om het factuurbedrag te betalen met Litecoins. Dit is alleen mogelijk indien onze opdrachtgever toestemming heeft gegeven om het factuurbedrag in Litecoins te accepteren. Wilt u graag het factuurbedrag betalen met Litecoins? Ook daarvoor kunt u contact met ons opnemen. Wij laten u dan zo spoedig mogelijk weten of onze opdrachtgever Litecoins accepteert.