No Cure No Pay Incassobureau

No Cure No Pay Incassobureau

Welke werkwijze hanteren wij bij ons No Cure No Pay Incassobureau en hoe gaan wij voor u te werk? Tijdens de No Cure No Pay incassoprocedure kunt u gratis uw facturen bij ons indienen die onbetaald zijn gebleven. De betalingstermijn van de facturen dienen wel verlopen te zijn. In de incassoprocedure schrijven wij gratis de debiteur voor u aan. Indien u na de incassoprocedure een gerechtelijke procedure wilt ondernemen dan verzenden wij als No Cure No Pay Incassobureau naast de aanschrijvingen tevens kosteloos een conceptdagvaarding naar de debiteur.

Conceptdagvaardingen; No Cure No Pay

Het sturen van een concept-dagvaarding is perfect pressie middel gebleken. Om de kracht van concept-dagvaardingen te behouden sturen wij alleen concept-dagvaardingen tijdens het No Cure No Pay incassoprocedure toe aan debiteuren indien de opdrachtgever de intensie heeft om daarna de gerechtelijke procedure te volgen. Indien wij concept-dagvaardingen zouden sturen zonder daarna daadwerkelijk te dagvaarden dan verliezen wij onze geloofwaardigheid als No Cure No Pay Incassobureau.

No Cure No Pay Incassobureau diensten.

U kunt zelf reageren op betwistingen van debiteuren, wij kunnen ook voor u reageren op betwistingen tijdens de No Cure No Pay incassoprocedure. Als wij reageren dan weet u zeker dat er altijd een goed onderbouwd juridisch antwoord naar de debiteur wordt gezonden. Indien wij reageren op betwistingen tijdens het No Cure No Pay incassoprocedure dan is dat niet kosteloos. Wij melden dat altijd vooraf aan u met de vraag of u wilt dat wij reageren. Wilt u vooraf weten wat de kosten daarvan zijn? Neem dan contact met ons op.