Btag tarieven per 1 januari 2018

Kosten deurwaarder 2018

Voor het uitvoeren van handelingen mag de deurwaarder kosten in rekening brengen. Dit zijn wettelijk vastgestelde tarieven die wij ook door dienen te berekenen. Deze tarieven zijn vastgesteld in het Besluit tarieven ambtshandelingen gerechtsdeurwaarders (Btag).

Deze tarieven dient u voor te schieten, na de gerechtelijke procedure worden deze kosten tijdens het beslag verhaald op de schuldenaar. Ook de kosten voor het beslag leggen worden verhaald. 

U kunt hiernaast een overzicht vinden van de tarieven die door de deurwaarder wordt gehanteerd, u kunt de tarieven van het Btag per 1 januari 2018 ook bij ons downloaden.

Voor het uitbrengen van een dagvaarding wordt door ons het vaste tarief gehanteerd van € 110,00 vanwege bijkomende kosten. De kosten voor het opstellen van een dagvaarding zijn vanaf € 69,00 afhankelijk het aantal bijlages die in de dagvaarding dienen te worden verwerkt. U dient tevens rekening te houden met het griffierecht dat aan de rechtbank is verschuldigd.

Wilt u vooraf exact weten welke tarieven van toepassing zijn op uw zaak? Neem dan contact met ons op, wij zullen u vooraf aangeven welke kosten gemaakt dienen te worden.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (20 stemmen, gemiddeld: 5,00 van de 5 sterren)

Loading...